✔ Gratis verzending · ✔ Beste kwaliteit · ✔ Laagste prijs · ✔ Eigen foto mogelijk

Ons merk

Een ander kleurtje, accessoires wisselen, iets anders aan de muur of schuiven met meubels. Ik ben veel bezig met ons interieur. Soms iets teveel als je het mijn partner vraagt!

Creativiteit en interesse voor interieur was altijd al aanwezig. Mijn partner heeft meer dan 20 jaar ervaring in de grafische sector en we kunnen elkaar dus goed versterken in onze creativiteit. Daarnaast ben ik als moeder van twee jonge kinderen (3 en 5 jaar) graag met hen creatief bezig en ervaar ik zelf hoe belangrijk het is om een fijn thuis te hebben voor het hele gezin. Ik krijg energie als ik iets voor een ander kan betekenen en met liefde zet ik mij in mijn dagelijkse werk in de zorg in voor de medemens.

Het kriebelde al een tijdje om iets voor mezelf te beginnen. Met ‘Lieve Decoratie’ komen mijn creativiteit, iets voor een ander betekenen en mijn passie voor interieur en design samen. Mijn passie wil ik delen! Ik ga graag aan de slag met jouw eigen wensen en voorkeuren om samen van jouw huis een prettig thuis te maken. Er is namelijk niets belangrijker wanneer je eigen huis fijn aanvoelt.

‘Lieve Decoratie’ staat voor uniek en trendy, hoogwaardig luxe materiaal en met liefde voor jou gemaakt.

Met het aanbod wil ik inspelen op de klantwensen en ik zal het continu hierop aanpassen. Ik sta dan ook open om te brainstormen over mogelijkheden, samenwerkingen, nieuwe collecties of producten. Heb je een tof idee? Dan kom ik graag in contact!

Liefs, Nienke
Lieve Decoratie logo