✔ Gratis verzending · ✔ Beste kwaliteit · ✔ Laagste prijs · ✔ Eigen foto mogelijk

Fotobehang online bestellen.
Goedkoop en altijd op maat geleverd!

Samen maken wij jouw interieurdromen waar. Vliesfotobehang op maat is de manier bij uitstek om je interieur een originele look te geven. Creëer een nieuwe sfeer in je interieur dankzij ons gepersonaliseerde fotobehang, de mogelijkheden zijn eindeloos! Je kunt elke afbeelding gebruiken die je maar wilt... Omdat we jouw fotobehang op maat maken past het altijd perfect.

Van een accentmuur in de keuken of kinderkamer tot een brede muur in de woonkamer of op kantoor. Ontwerp een fotobehang met daarop bloemen, steden, vintage of een eigen foto met hoge resolutie. Wij printen uitsluitend op topkwaliteit en stevig vliesbehang van 180 g/m². Welke sfeer je ook wil creëren, er is fotobehang voor alle ruimtes en iedere stijl.

Makkelijk behangen
Wij helpen je een handje bij het behangen door het fotobehang in aparte banen van een handig formaat te leveren. Zo breng jij het vliesfotobehang probleemloos en volgens de standaard behangtechniek aan op een schone wand.

Eigen foto op fotobehang
Bij Lieve Decoratie produceren wij behang met eigen foto op maat. Hierdoor heb je een uniek behang met eigen print aan de muur. Het behang wordt op maat gemaakt, zodat het perfect op je muur past. Wij printen op zeer hoogwaardig vliesbehang dat zorgt voor een prachtig resultaat. Omdat de kwaliteit (aantal pixels) van de afbeelding van belang is, doen wij altijd kosteloos een kwaliteitscheck. Mocht de kwaliteit van de foto niet goed genoeg zijn, dan koppelen wij dit aan je terug.

Kwaliteit van de foto
Lever een zo groot mogelijke foto aan. Een scherpe print/foto moet toch wel minimaal 1 pixel per millimeter bevatten. Een muur van 4 meter breed en 2,5 meter hoog moet dus minstens 4000 x 2500 pixels zijn. Hoe hoger de resolutie, hoe scherper de print!

Hoe kun je het beste inmeten?
Houd er rekening mee dat wanden en plafonds vaak niet perfect recht zijn, vooral in oudere huizen kan er flink wat verschil optreden in de onderlinge breedtes en hoogtes. Daarom kun je het beste de muur opmeten volgens onderstaande tekening. Wij voegen uiteindelijk rondom 5 cm toe, zodat eventuele schommelingen in afmetingen makkelijk weggesneden kunnen worden.

Fotobehang bestellen of meer informatie?
Wil je meer weten over de mogelijkheden van fotobehang? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.