✔ Gratis verzending · ✔ Beste kwaliteit · ✔ Laagste prijs · ✔ Eigen foto mogelijk

Textielframes, superstrak aan de muur en makkelijk vervangbaar!

Eindeloos van look veranderen is mogelijk met onze textielframes! Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de peesdoeken in een handomdraai. De op maat gemaakte aluminium frames zorgen voor een strakke look aan de muur.

Textielframes

Verwisselbaar doek van hoge kwaliteit
Het doek wat in het textielframe bevestigd kan worden is Decotex, een soepel polyester doek met een fijne structuur en een matte uitstraling. Het materiaal absorbeert het licht en hierdoor heb je haarscherpe en zeer gedetailleerde prints. Decotex kenmerkt zich door krachtige kleuren, een lange levensduur en heeft bovendien een B1-certificaat. Voor het gemakkelijk bevestigen wordt het doek afgewerkt met een pees.

Een stevig aluminium frame
Onze solide textielframes zijn gemaakt van aluminium, hebben een dikte van 19 mm en zijn verkrijgbaar in wit en zwart. Je zet het frame in elkaar door de vier zijden met de lockset te bevestigen. Het frame wordt standaard voorzien van boorgaten (5 mm) om de 30 cm voor eenvoudige bevestiging in de muur. Schroeven worden niet meegeleverd, want dat is afhankelijk van het type muur. Uiteraard hoef je niet elk boorgat te gebruiken om het aan de muur te bevestigen, om de meter een schroef is voldoende. Wanneer het frame aan de wand (of aan het plafond ;) bevestigd is kun je het peesdoek in het profiel drukken, makkelijker kan het niet!

Textielframes

Kies uit de collectie of bestel een frame op maat
Textielframes zijn verkrijgbaar in vierkant of rechthoekig formaat en elke afmeting is mogelijk! In onze collecties kun je bij de vierkante en rechthoekige wandborden kiezen voor het materiaal Textielframe met een zwart of wit frame. Wil je liever een eigen foto of een ander formaat? Ook dat is geen enkel probleem!

Textielframe op maat bestellen of meer informatie?
Wil je meer weten over de mogelijkheden van textielframes? Neem dan even contact met ons op via info@lievedecoratie.nl of de chat als we online zijn.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd